torstai 16. toukokuuta 2013

Luokkakokous

Vajaa viikko sitten tuli oltua ala-asteaikojen tuttujen kanssa viettämässä luokkakokousta :) Ensin kokoonnuttiin vanhan luokan kesken entiseen luokkatilaamme ala-asteelle ja siellä sitten jaoimme kuulumisia.
Siellä sitten laulettiin jotain ala-asteen läppälauluja (tai no laulettii ja laulettii: itsehän en :D) ja tuli hupaisia muistoja mieleen. Esim. sitten vasta kun muut sanoivat niin muistin että tuli joo ala-asteaikoihin aina toivottuu Kuningaskobraa et laulettais ku porukka sai valita et mitä niist kipaleist veisattii xP Muistan et porukal meinas palaa hermot ku aina sama biisitoive tuli :D No laulut jatku viel iltapäivän jälkeenkin kun maitolaulu jäi monella päähän soimaan ja tarttui pahemmin kuin macarena :D

Jatkettiin sitten siitä raflaan jossa oli ruoat tilattuna ja jatkettiin jutusteluja :) Menin parin luokkakaverin kaa yksille sitten terassille ja siellä aika venähtikin sen verran että kun saavuttiin pöytiin niin osa oli jo lähestulkoon syönyt annoksensa. Ruoka oli kyllä todella todella maittavaa ja herkullista. Suurin osa tuntui valitsevan hampurilaisen ja itse menin samalla valinnalla, "Burger Con Garlic".

Siitä sitten jatkettiin puistoon pussikaljottelemaan ja oli itseasiassa aivan helvetin ihana nähdä miten paljon juttua lens vanhojen tuttavien kanssa. Huumoria löytyi ja aikoja kullattiin. Siinä sitten iltaan asti kun ensin istuskeltiin niin jatkettiin baariin ja siellä jutustelu jatkui. Tuli myös bongattua eräs "nettituttu", joka ei varsinaisesti ole kaverini, mutta kaverin kaveri. Ensin tämä bongas mut matkalla koululta sinne ravintolaan ja moikkasi ja sitten myöhemmin eksyi juuri samaan baariin, jossa tuli jutusteltua niitä näitä ja oli ihan hauska päästä juttelemaan tyypin kaa ensimmäistä kertaa livenä, vaikka netissä olikin jo tullut väiteltyä ties mitä ;)

Lopuksi sitten menin junalla Lahteen ja väsymys alkoikin jo painaa siinä vaiheessa. Alkuun oli suunnitelmissa jatkaa Helsinkiin ja mennä Bäkkärille kuuntelemaan ErilaZ:in live-musaa, mutta koko viikon univajeet sitten alkoivat alkoholin kanssa painaa sen verran paljon että yheltä jo sitä simahti omaan sänkyynsä :3 Koko viikkona siis nukuin 0h yöunet kerran, 4-5h yöunia useana yönä ja peräti 8h yöunet yhtenä yönä, mitkä taisivatkin olla se suurin yhtenäinen unimäärä... En kerjää asialla huomiota, mutta kieltämättä unirytmejä voisi yrittää parantaa tässä :D Koulussa ollut suhteellisen (lue: erittäin) helppo jakso nyt niin unitottumukset vähän kieroutuneet :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti