sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Hellfire Club Vol. 1 - Ikimuistoinen tapahtuma


Hellfire Club järjestettiin tuossa eilen PRKL Club:in tiloissa ja on pakko sanoa että aivan ikiumistoinen tapahtuma oli! Kaikkien DJ:eitten setit oli erinomaisia ja henkilökunta ja kaikki taas mukavan vastaanottavaista :)

Tuli kans uusiin ihmisiin tutustuttuu useampaan ja nimenomaan nää hienot ihmiset on se suurin syy mahtavan musiikin ohella että miksi näissä tapahtumissa haluaa käydä aina kerta toisensa jälkeen :)

Varmaan itselleni illan kohokohta täytyi olla se, kun piti lähestulkoon vessasta lähteä juosten, kun tajusin että Beati Mortuista ja Dead Souls Gatheringeistä tuttu DJ Shades soitti lempibiisini, Rotersandin Waiting To Be Bornin. Siinä vaiheessa se oli puolijuoksua tanssilavalle ja osittain tästäkin syystä videokuva on erittäin erittäin värisevää ja epävakaata :D Tanssin siis ihan täysin mukana enkä vain vähän heilunut, koska kukapa nyt voisi vastustaa jotain omaa lempibiisiänsä? Itse täl hetkel kuitenkin yli 430 kertaa Last.fm:n mukaan tuotakin kuunnellut eikä vieläkään kyllästytä x) Viimeksi Dead Souls Gatheringissä biisitoiveena esitin tuon ja tämä ilahdutti mieltä kovasti kun se sitten soi siellä, mutta tällä kertaa en edes pyytänyt ja fiilis oli kuin lapsella pallomeressä tai pomppulinnassa :3

Elikkäs lämminsydäminen kiitos taas näistä ikimuistoisista tapahtumista, joitten takia Helsingissä asti kävis vaikka asuis kuinka kaukana ja rahat ois vähis (ei kaukana totuudest) :D :)

Suosittelen kyllä kaikille EBM:stä ja Industrialista tykkääville kyseistä tapahtumaa, josta seuraava taitanee tulla jo kuukauden päästä ^_^ Myös reilu kuukauden päästä ois myös Dead Souls Gathering, jonne suosittelen väkeä ehdottomasti menemään! :)

Liitän tähän nyt sen videon vielä kuitenkin :>

3 kommenttia:

 1. Koitin ettiä sit' sun enkunkielistä blogia, muttei ainakaan profiilista löytynyt linkkiä. :/

  VastaaPoista
 2. Jotenkin ihan täysin jäänyt bloginpäivitys itteltä itseasias... :D En oo varma mitä meinaat, mut tän lisäks mul tietääkseni vain nää kaks (joist vaan jälkimmäist päivittelen oikeestaa): http://chertograd.blogspot.fi/ ja http://chertograad.tumblr.com/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://chertograd.blogspot.fi/ joo siis tätä meinasin. :)

   Poista